Politikë SQShoqëri SQ

Filloi ndërtimi i rrethrrotullimeve në Momin Potok

Ka filluar ndërtimi i rrethrrotullimeve në zonën e Momin Potokut në Komunën e Karposhit. Parashikohet ndërtimi i dy rrethrrotullimeve. E para duhet të zëvendësojë kryqëzimin në bul .“8 Shtatori” dhe rrugën “Skupi”, dhe e dyta duhet të zëvendësojë kryqëzimin në bul. “Nikolla Karev” dhe rrugën për në Vizbeg, unazën dhe kufirin me Kosovën.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle