0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQShoqëri SQ

Filloi ndërtimi i kolektorit fekal dhe kanalizimeve fekale për Bllokun Urban 21 në Gostivar

Përfaqësuesit e Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor u takuan me përfaqësuesit e kontraktorit dhe inspektimit për projektin Ndërtimi i kolektorit fekal, kanalizimit fekal dhe kanalizimit atmosferik për Bllokun Urban 21 në Gostivar. Pas takimit, ata vizituan vendin nga i cili do të fillojnë punimet ndërtimore.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle