0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQ

Filloi manifestimi tradicional “Mbledhja e mollëve prespane”, mollët e para i këputën Zaev, Hoxha dhe Gosharevski

Të vazhdojë afirmimi për mollët e Prespës shumë të famshme dhe prodhuesit e tij të vlefshëm, agroturizmi, arritjet kulturore dhe ekonomike në organizim të vetëqeverisjes lokale. Qeveria dhe Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave i krijojnë të gjitha  politikat e domosdoshme për mbështetje të bujqësisë,  dhe ashtu edhe për simulim dhe zhvillim të pemëtarisë. Këtë e bëjmë vazhdimisht  në të dy mandatet e kësaj Qeverie, porositi sot kryeministri Zoran Zaev në hapjen e manifestimit tradicional "Mbledhja e mollëve prespane" në Resnjë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle