Shoqëri SQ

Filipçe: Numri i të sapodiagnostikuarve po zvogëlohet, një numër i vogël i nxënësve janë të sëmurë

Këto tendenca të numrit në rënie vazhdojnë në numrin e përgjithshëm të të sapodiagnostikuarve. Dje, numri i tyre ishte rreth 490, që do të thotë më pak se 500, dhe numri i ekzaminimeve në spitale po zvogëlohet. Një nga treguesit më të mëdhenj janë ekzaminimet në klinikën e Sëmundjeve Infektive dhe janë mesatarisht 120, 130 kur kishte shumë presion, tani është rreth 90. Nuk ka më numër të madh të pacientëve të cilët janë shtruar në spitalin e Tetovës , tani është 90 kundrejt 120 që ishin më parë. Pra, të gjithë këta parametra që ne ndjekim tregojnë se situata po qetësohet në këtë moment dhe këto janë shenja të mira, tha sot ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle