Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Në Kërçovë u mbajt festivali për fëmijë “Dita jonë”

Në kuadër të manifestimit “Ditë dhe netë festive” në Qendrën për kulturë në Kërçovë, u mbajt festivali për fëmijë “Dita jonë”, ku u paraqitën 21 solistë të moshës deri 12 vjeçare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle