E përzgjedhur SQ

Fejsbuk ka pasur të dhëna që Instagrami ndikon në mendimet vetëvrasëse të të rinjve

Dokumentet që dolën në publik tregojnë se Fejsbuku ka mbajtur të fshehtë një studim të brendshëm mbi efektet e dëmshme të aplikacionit të tyre në Instagram tek adoleshentët për të paktën dy vjet, ndërsa drejtuesit e Fejsbukut vazhdimisht e kanë minimizuar dhe anashkaluar problemin në opinion.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle