0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBotë SQBotë.Portal SQLajme nga bota SQSvet.Slajder SQ

FDA: Testet e brendshme të shpejta antigjene për Kovid-19 janë më pak të ndijshme në omikron

Testet e brendshme të shpejta antigjene për Kovid-19, të cilat kanë përparësi të japin rezultate për vetëm disa minuta, janë më pak të ndjeshme në omikron sesa në llojet paraprake të koronavirusit dhe janë me besueshmëri më të madhe që të tregojnë rezultat të rrejshëm-negativ, edhe krahas infektimit lidhur me llojet paraprake, kumtoi Agjencia amerikane për ushqim dhe ilaçe (FDA).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle