Kultura.Slajder SQKulturë SQKulturë.Portal SQ

Fatmir Toçi shpallet bashkëpunëtor i jashtëm shkencor i ITShKSh – Shkup

Në Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve në Shkup, sot u organizua ceremonia e shpalljes së Fatmir Toçit për bashkëpunëtor të jashtëm shkencor, në shenjë falënderimi për bashkëpunimin e suksesshëm në sferën e veprimtarive kulturore dhe shkencore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle