0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQTekste origjinale SQ

Falënderim nga Sela drejtuar mediave për kontributin për miratimin e Ligjit për shtetësi

Në emrin tim personal dhe në emër të Aleancës për Shqiptarët, dua t’ju falënderoj përzemërsisht, bashkë me gjithë stafin tuaj, për kontributin dhe punën e palodhshme që ndikuan në rritjen e presionit publik për miratimin e Ligjit për Shtetësi nga Kuvendi i Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle