0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Fakultetet dhe institucionet shkencore mund të aplikojnë për modernizimin e kushteve dhe burimeve laboratorike

Ministria e Arsimit dhe Shkencës, me pëlqimin e Qeverisë, pas një dekade përsëri e ka rihapur mundësinë që fakultetet dhe institucionet shkencore në vend të aplikojnë për fonde nga buxheti i shtetit me të cilat do t'i përmirësojnë kapacitetet e tyre kërkimore -shkencore përmes modernizimit të kushteve në laboratorë. Gjithsej 17.3 milionë denarë për këtë qëllim do të shpërndahen përmes thirrjes publike që është duke u zhvilluar dhe mund të shihet në linkun në vijim.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle