0_Maqedoni.Portal SQEkonomi SQ

Fajnëns Think: Në vend të fryrjeve të shpenzimeve kapitale, nevojitet të vendoset fokusi në efikasitetin e shpenzimeve

Fajnëns Think në komentin e tij për ribalancin e Buxhetit për vitin 2021 thotë se ai paraqet "planin më të madh që nga ekzistenca e shtetit, i cili duhet të sigurojë stimulim post -pandemik për ekonominë", por megjithatë, sipas tyre, ribalanci tregon në vullnet të pamjaftueshëm për shkurtimin e shpenzimeve joproduktive dhe për të rritjen e shpenzimeve kapitale përtej aftësisë së institucioneve për të zbatuar projekte kapitale dhe me një vëllim dukshëm më të vogël, siç ishte rasti në periudhën parapandemike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle