0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

“Fajnans Think”: Pasiguria në ekonomi mbetet e pranishme edhe në kuartalin e katërt

Pasiguria në ekonomi mbetet e pranishme edhe në kuartalin e katërt të vitit për shkak të valës rrjedhëse të pandemisë, ngadalësimi i tempos së imunizimit dhe paraqitja e llojeve të reja të virusit, si dhe për shkak të presioneve nga çmimet e rritura të ushqimit dhe energjisë, të cilat pritet të jenë të pranishme edhe gjatë vitit të ardhshëm, vlerëson  "Fajnans Think" në raportin më të ri makroekonomik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle