Ballkan SQBallkan.portal SQSvet.Slajder SQ

Eurostat: Shqipëria e katërta në Evropë sipas uljes së numrit të popullsisë

Shqipëria ka shënuar rënie të madhe të popullsisë në 30 vitet e fundit. Bullgaria, Rumania, Kroacia dhe Shqipëria janë katër vendet që shënuan rënien më të madhe në përqindje krahasuar me fillimin e viteve të 90-ta, njofton Ora njuz, duke iu referuar të dhënave të Eurostatit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle