Ballkan SQBallkan.portal SQ

Eurostat: Rumunët dhe bullgarët më të varfrit në BE

- Sipas të dhënave më të reja të Eurostatit në katër vendet anëtare të Bashkimit Evropian, në Bullgari, Rumani, Greqi dhe në Spanjë më shumë se një e katërta e popullatës është ekspozuar në rrezik nga varfëria.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle