Evropë SQEvropë.Portal SQ

Eurostat: Anglishtja është gjuha më e studiuar në BE, më pas vijojnë gjuha spanjolle, franceze dhe gjermane

Njohja e gjuhëve të huaja është një mjet thelbësor për shkëmbimin kulturor. Dihet gjerësisht se aftësi të tilla kërkohen dhe promovohen në shumë vende pune dhe mund ta lehtësojnë komunikimin në disa kontekste të tjera, publikoi Eurostat.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle