0_Maqedoni.Portal SQKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat SQMakedonija.Slajder SQ

Euroambasadori Gir për vizitë në Kumanovë

Mbrojtja e mjedisit jetësor, tërealizuarat, vijueset dhe projektet që në të ardhmen do të realizohen në Kumanovë me mbështetjen e BE-së, janë pjesë e temave që diskutuan euroambasadori Dejvid Gir, Shtefen Hudolin shef i Delegacionit të BE-së në takim me kryetarin e komunës Maksim Dimitrievski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle