Evropë SQEvropë.Portal SQ

Estonia e ndaloi emitimin e disa televizioneve në gjuhën ruse

Agjencia estoneze për mbrojtjen e konsumatorëve  dhe rregulloreve teknike (TTJA) sot, për një vit, e ndaloi emitimin  e kanaleve ruse RTR Planeta, NTV Mir, Rosija 24 dhe TV Centar Internacional. Ndalesë e ngjashme ishte vendosur edhe për televizionin Bjellorusia 24.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle