0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Është prezantuar regjistri digjital për subjekte të mbikëqyrjes inspektuese dhe raporteve inspektuese për mjedisin jetësor

- Me ekzistimin e regjistrit digjital të subjekteve për mbikëqyrje inspektuese në nivel shtetëror dhe lokal dhe bazë të të dhënave nga mbikëqyrjet e zbatuara inspektuese, qytetarëve iu sigurohet mbikëqyrje më e madhe në punën e shërbimeve inspektuese, theksoi në prezantimin e sotëm të regjistrit digjital Darko Blinkov, udhëheqës i Departamentit për Mbështetje, Analitikë dhe Bashkëpunim Ndërkombëtar të Inspektoratit Shtetëror të Mjedisit Jetësor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle