0_Web_Aktuale SQKronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Është ngritur procedurë për ryshfet gjatë zgjedhjeve dhe votimit

- Prokuroria Themelore Publike në Sveti Nikollë ngriti procedurë kundër një personi për të cilin ekziston dyshimi se ka kryer vepër të vazhduar penale "ryshfet gjatë zgjedhjeve dhe votimit". Procedurë udhëhiqet edhe kundër katër personave të cilët e kanë pranuar ryshfetin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle