0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Është ndërprerë seanca kuvendore për vazhdimin e angazhimit të punës të gjyqtarëve dhe prokurorëve

Pas një vonese prej rreth gjysmë ore, sonte në Kuvend ka vazhduar seanca e 75-të me dy pika të rendit të ditës Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për realizimin e buxhetit të Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2022 dhe Propozim-ligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për marrëdhëniet e punës, të dyja me procedurë të shkurtuar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle