0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Është ndërprerë debati i komisionit për përcaktimin e propozimeve për gjykatës kushtetues

Komisioni për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot e vazhdoi debatin për përcaktimin e propozimeve për gjykatës kushtetues, ndërkaq pas diskutimit dyorësh mbledhja është ndërprerë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle