0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQSektori civil SQShoqëri SQ

Është formuar lista e 36 shkollave fillore dhe 13 të mesme që do të rindërtohen me buxhetin e MASH-it

Tridhjetë e gjashtë shkollave fillore dhe 13 të mesme nën juridiksionin e komunave dhe Qytetit të Shkupit u janë aprovuar kërkesat për thirrjen publike për financimin e projekteve për rinovimin e objekteve shkollore nga Buxheti i Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, e cila në ueb faqen e saj e publikoi  rang-listën e projekteve nga aplikacionet e pranuara të paraqitura deri më 15 prill të vitit 2021.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle