0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQShoqëri SQ

ESHS: regjistrimi po zhvillohet pa pengesa dhe sipas afateve të konfirmuara

Në tre ditët e fundit të Regjistrimit të popullatës, familjeve dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, aktivitetet e regjistrimit në terren zhvillohen pa pengesa dhe në rajone të caktuara të regjistrimit me intensitet të rritur. Rajonet më të vogla të regjistrimit nëpër shtet tani më po përfundojnë me regjistrimin e popullatës dhe bëhen kontrollet e fundit përfundimtare, kumtoi sonte Enti shtetëror për statistikë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle