0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

ESHS: Janë mënjanuar problemet në aplikacionin për regjistrim

– Enti Shtetëror i Statistikave informoi se sot në orët e paradites janë paraqitur probleme sporadike dhe në disa lokacione gjatë procesit të regjistrimit të popullatës në teren, se ato janë mënjanuar me sukses, dhe se nuk kishin të bënin me rënien e internetit, por sipas gjitha gjasave për shkak të sesioneve të shumta të cilat janë realizuar njëkohësisht. Derisa zgjatnin problemet teknike ishin regjistruar gati 10 mijë persona.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle