0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

ESHR publikoi raporte financiare nga revizioni i harmonizimit të Ministrisë së Drejtësisë

Enti Shtetëror për Revizion i publikoi raportet financiare nga revizioni i kryer të harmonizimit në Ministrinë e Drejtësisë, për llogaritë:  631, 637 dhe 696.

Shkup, 2 mars 2022 (MIA) – Enti Shtetëror për Revizion i publikoi raportet financiare nga revizioni i kryer të harmonizimit në Ministrinë e Drejtësisë, për llogaritë:  631, 637 dhe 696.

Në përfundimin e Revizionit të raporteve financiare dhe revizioni i harmonizimit të llogarisë zë buxhetit bazë (631) për vitin 2020 është theksuar se është shprehur mendim pa rezervë për vërtetësinë dhe objektivitetin e raporteve financiare dhe për harmonizimin e transaksioneve financiare me rregulloren ligjore relevante, udhëzimet dhe politikat e përcaktuara. Në rekomandimet kryesore theksohet në nevojën për ndërmarrjen e masave dhe aktiviteteve në drejtim të sigurimit të dokumentacionit të plotë për shërbimet e kryera, ndërsa mbi bazë në të cilat njihen  dhe evidentohen shpenzimet.

Raportet nga revizioni për tre llogaritë janë në dispozicion në linqet:

https://dzr.mk/sites/default/files/2022-03/1_7_Ministerstvo_za_pravda_Smetka_osnoven_budzet_631_KOMPLET_2021.pdf

https://dzr.mk/sites/default/files/2022-03/2_7_Ministerstvo_za_pravda_Smetka_osnoven_budzet_637_KOMPLET_2021.pdf

https://dzr.mk/sites/default/files/2022-03/3_7_Ministerstvo_za_pravda_Depozitna_smetka_696_2021.pdfar/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle