0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

ESHR: Janë paguar kompensime pa kritere të matshme dhe dokumente komplete nga ana e KSHZ-së

– Enti Shtetëror për Revizion bëri revizion të raporteve financiare bashkë me revizion të harmonizimit të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve në llogarinë e buxhetit themelor për vitin 2019. Revizorët shprehën mendim jo të mirë sa i përket të vërtetës dhe prezantimit objektiv të raporteve financiare, për harmonizimin e transaksioneve financiare me rregullativën relevante ligjore, udhëzime dhe politika të vendosura.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle