0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

ESHR: Të gjithë pjesëmarrësit në zgjedhjet lokale deri më 30 tetor duhet të dorëzojnë raport për donacionet e pranuara për financimin e fushatës

Të gjithë pjesëmarrësit në Zgjedhjet Lokale 2021 janë të obliguar që një ditë pas përfundimit të fushatës zgjedhore, gjegjësisht një ditë para rrethit të dytë të votimit - 30 tetor të këtij viti, të përgatisin dhe deri te Enti shtetëror i auditimit, Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve dhe Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit të dorëzojnë Raport me formularin për donacionet e pranuara në llogarinë transaksionale për financimin e fushatës zgjedhore, thekson Enti Shtetëror i Revizionit (ESHR).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle