0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Enti shtetëror për revizion e promovoi faqen e vet në Fejsbuk

Enti shtetëror për revizion kumtoi se sot e promovon faqen e vet zyrtare në Fejsbuk, në të cilën qytetarët dhe të gjithë palët e interesuara do të kenë mundësi të informohen për të gjitha aktivitetet dhe rezultatet nga kryerja e revizionit shtetëror, e njëherit e njejta do të paraqesë hapësirë për diskutim kreativ dhe konstruktiv dhe këmbim të mendimeve.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle