0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQShoqëri SQ

EMV e merr menaxhimin edhe me ngrohtoren Shkup Veri

Qeveria në seancën e sotme të pestë e miratoi Marrëveshjen për bashkëpunim afarist-teknik me të cilën rregullohen të drejtat dhe obligimet e ndërsjella të personit juridik si përfaqësues i Elektranave të Maqedonisë së Veriut (EMV), me çka EMV do të marrë të drejtën e menaxhimit me të gjitha aktivitetet afariste të ngrohtores Shkup Veri SHA Shkup, me të gjitha llogaritë bankare të Shkup Veri SHA Shkup, si dhe me llogarinë dedikuese, të cilën ngrohtorja do ta hapë vetëm për nevojat e kësaj Marrëveshje për bashkëpunim afarist-teknik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle