Evropë SQEvropë.Portal SQ

EMA e vlerëson përdorimin e vaksinës “Xhonson dhe Xhonson” si dozë përforcuese

Trupi për mbikëqyrje të ilaçeve në BE kumtoi se e vlerëson aplikacionin e “Xhonson dhe Xhonson” për përdorim të vaksinës së kompanisë kundër Kovid-19 si dozë përforcuese, që mund të shfrytëzohet tek personat më të rritur se 18 vjet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle