0_Maqedoni.Portal SQKulturë SQKulturë.Portal SQMKD-AL SQ

Ekspozitë e artistit Bashkim Mexhiti më 19 tetor në Shkup

Më datë 19 tetor në ora 19 në Stacionin e Vogël, Galeria Nacionale e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të hapë ekspozitën e pavarur të artistit figurativ dhe profesorit oridnar të lëndës Akt i mbrëmjes në Fakultetin e artit figurativ të Universitetit shtetëror të Tetovës, Bashkim Mexhiti.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle