0_Maqedoni.Portal SQLajme nga komunat SQSektori civil SQShoqëri SQ

Eks-humim dhe autopsi për lehonën e ndjerë në Prilep

Prokuroria Themelore Publike e Prilepit sot urdhëroi për eks-humim të trupit të lehonës 33 vjeçare nga fshati Cërnilishtë, komuna e Dollnenit e cila e humbi jetën më 10 janar pas lindjes në Spitalin e përgjithshëm në Prilep. Në vendin e ngjarjes në fshat, ekipi i Mjekësisë ligjore nga Shkupi ka bërë edhe autopsi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle