0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Ekonomia dhe mbrojtja në fokus të dialogut strategjik me SHBA-në

Duke pasur parasysh bashkëpunimi e shkëlqyer me SHBA-në dhe mbështetjen e fuqishme  të cilën na e japin vazhdimisht,  por edhe nismat e shumta në të gjitha sektoret shoqërore, konsideruam  se ka ardhur koha për të ngritur edhe një nivel më të lartë në shkallët e marrëdhënieve, dhe kjo është deklarata për partneritet strategjik me SHBA-në të përkthehet në proces të dialogut strategjik që do të vlejë proces i fokusuar i implementimit, prioretizimit, por edhe ndjekjes dhe monitorimit  të atyre marrëdhënieve,  duke i inkuadruar të gjitha ato nisma të fragmentuara, të shumta mes vendeve tona në një proces të fokusuar që do të pasohet në kuadër të këtij dialogu strategjik, njoftoi sot ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani në  konferencën për media.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle