0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Ekolinjë për mbeturina elektrike dhe elektronike

Çdo ditë pune, personat fizikë dhe juridikë munden përmes ekolinjës 070/236 000 të raportojnë mbeturinat elektrike dhe elektronike dhe në mënyrë të rregullt të lirohen nga ato.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle