0_Maqedoni.Portal SQ0_MIA Investigon.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQMakedonija.Slajder SQMIA Investigon SQPolitikë SQShoqëri SQTemë SQ

Ekocidi – vepër e re penale kundër mjedisit jetësor

- Ndotja afatgjatë dhe e përhapur e mjedisit jetësor do të bëhet vepër e re penale - Ekocid, nëse miratohet propozim teksti aktual i Kodit të ri penal, ndërsa do të dënohet me dënim të përjetshëm ose së paku dhjetë vjet burg.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle