0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Eko – Vetëdije: Memorandume për kryetarët e ardhshëm të komunave t’i përmbahen parimeve për një tranzicion të drejtë

Me qëllim që të nxitet procesi i tranzicionit të drejtë në Maqedoninë e Veriut, Eko-Vetëdije u bën thirrje kandidatëve për kryetarë të komunave në zgjedhjet lokale të vitit 2021 për rajonet  në të cilat bëhet eksploatimi i qymyrit si dhe të gjitha rajonet me miniera të hapura dhe rajonet në territorin e të cilave ka kapacitete industriale me emisione të larta të gazrave të qelqta, të obligohen se do t'i respektojnë  tetë parimet bazë të tranzicionit të drejtë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle