Kulturë SQ

Eko koncert vjetor i orkestrës me mandolina “Shkup”

Orkestra me mandolina “Shkup” sonte nën dirigjimin e Ramadan dhe Erhan Shukrit do të mbajë koncertin vjetor në Muzeun e luftës maqedonase, i cili në bashkëpunim me Nula Otpad titullohet si Eko Koncert.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle