Uncategorized SQ

Ekipi i WebPillar & Data Consulting – fitues i hakatonit katërditor për të dhëna të hapura

Edicioni i dytë i hakatonit onllajn për të dhëna të hapura për studentë dhe startup e ka fituar fituesin. Ekipi i WebPillar & Data Consulting ofroi zgjidhjen më kreative softuerike në kuadër të hakatonit të organizuar nga Fondacioni për Internet dhe Shoqëri - Metamorfozis nga 30 nëntor deri më 3 dhjetor në kuadër të Projektit të USAID-it për pjesëmarrje qytetare.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle