0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Edicioni i shtatë i SpeedTeach, këtë vit me temë për shëndetin mendor

Fondacioni Shoqëri e hapur  -  Maqedonia dhe Fondacioni për nisma arsimore dhe kulturore, "Hap pas hapi" sot do ta organizojnë edicionin e shtatë të ngjarjes SpeedTeach, si pjesë e aktiviteteve të projektit "Arsimimi i bashkësive të vogla etnike". Këtë vit SpeddTeach do të mbahet onlajn  me temë për shëndetin mendor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle