0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Edicioni elektronik dhe i shtypur i gazetës zyrtare prej nesër me vlerë juridike të barabartë

Prej nesër hyjnë në fuqi dispozitat ligjore për shpallje të ligjeve, dispozitave tjera dhe akteve në Gazetën zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut të cilat kanë të bëjnë me edicionin elektronik dhe të shtypur të kësaj gazete.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle