Magazinë SQ

Edhe Gjyshi Dimër i prekur nga pandemia me kovid-19 dhe vaksinat

Shumica në Gjermani e pyesin veten nëse Kovid-19 do ta pengojë Gjyshin Dimër të shpërndajë dhurata? Autoritetet thonë se ai ka certifikatë për kovid - nuk do të ketë probleme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle