Partitë politike SQPolitikë SQ

E majta ka parashtruar kallëzim penal kundër Talat Xhaferit për keqpërdorimin e pozitës dhe autorizimit zyrtar

Sektori juridik i Partisë politike E Majta deri tek Prokuroria Themelore Publike – Shkup sot ka parashtruar kallëzim penal kundër kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, për shkak, siç tkumtoi partia, kishte dyshim bazë për veprën e bërë penale "keqpërdorim të pozitës dhe autorizimit zyrtar" - i ndëshkuar sipas nenit 353, paragrafi 1 nga Kodi Penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut, me kërcënim me burgim prej gjashtë muaj deri në tre vjet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle