0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQPolitikë SQSektori civil SQShoqëri SQTemë SQ

Dy paga minimale nuk mund t’i mbulojnë shpenzimet themelore për jetesë

Shpenzimet minimale të një familje prej katër anëtarëve në muajin gusht janë rritur për 214 denarë në krahasim me muajin korrik. Lidhja e sindikatave të Maqedonisë së Veriut llogari se për nevojat themelore mujore të një familje i nevojiten 34.342 denarë dhe nëse në një familje ka të paktën një nxënës, atëherë shpenzimet rriten për rreth tetë mijë denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle