0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Dy milionë litrat vaj serb janë për nevojat e një muaji, është i mundur vendim për import të sasive shtesë

- Prej nesër importuesit do të mund të blejnë vaj nga Serbia. Siç bëri të ditur sot ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Lupço Nikollovski, është miratuar vendimi nga Serbia për eksport të dy milionë litrave, por ajo ka të bëjë për sasitë të cilat sipas vlerësimeve të bëra, do të jenë të mjaftueshme për një muaj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle