Kronikë SQKronikë.portal SQShoqëri SQ

Dy kubanezë janë dëbuar nga shteti për shkak të kalimit të paligjshëm të kufirit

Të dy kubanezëve sot u janë dhënë vendimet për dëbim të të huajve dhe ndales për hyrje në shtet në afat prej 5 vjetësh për shkak mos pasjes së dokumenteve të udhëtimit dhe kalimin në mënyrë të paligjshme të kufirit nga Republika e Serbisë drejtë Republikës së Maqedonisë së Veriut, informon MPB-ja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle