0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQKorrespondentë MaqedoniSektori civil SQShoqëri SQ

Duxhak: Dyfishimi i përpjekjeve për kthim të vlerave për të cilat Ohri është vënë nën mbrojtje të UNESKO-s

Kordinatorja e përhershme e Kombeve të Bashkuara në Maqedoninë e Veriut, Rosana Duxhak, e përshëndet vendimin  rajoni i Ohrit të mos vihet në Listën e pasurive natyrore dhe kulturore botërore në rrezik, me theksimin se afati i dhënë  duhet të shfrytëzohet për veprim urgjent dhe menaxhim më të mirë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle