0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Dusharm: Gjatë dy viteve të kaluara Banka Popullore realizoi suksese të jashtëzakonshme në sferën e statistikës

- Banka Popullore numërohet në mesin e bankave qendrore të cilat, edhe krahas pandemisë, pa ndërprerje e avancojnë statistikën e tyre. Të dhënat statistikore të cilat i publikon Banka Popullore janë harmonizuar me standardet më të larta ndërkombëtare të cilat i plotësojnë 26 vende në botë, theksoi drejtori i Departamentit për Statistikë të Fondit Monetar Ndërkombëtar, Luj Mark Dusharm në takimin me ekipin e Bankës Popullore i kryesuar nga guvernatorja Anita Angellovska - Bezhovska në kuadër të Takimeve vjetore të Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe Bankës Botërore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle