0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Drogë, armë dhe gjësende të tjera të ndaluara gjenden gjatë bastisjes në INP Idrizovë

Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se janë gjetur drogë, armë, thika dhe gjësende të tjera të ndaluara gjatë bastisjes së sotme në INP Idrizovë nga nëpunësit e Sektorit për Shkatërrimin e Krimit të Organizuar dhe Serioz, Sektorit për Polici Kriminaliste dhe Sektorit për Operacione Policore Speciale - Njësiti për Sistemim të Shpejtë dhe SPB Shkup në koordinim me Prokurorin Publik kompetent nga PTHP Shkup, në koordinim me Drejtorinë për Zbatimin e Sanksioneve, në drejtim të parandalimit të kryerjes së veprave penale në institucionet ndëshkuese-përmirësuese.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle