0_Maqedoni.Portal SQKronikë SQKronikë.portal SQ

Drejtoria për polici financiare: Kallëzim penal kundër një të punësuare në “Sante plus grup Shkup“

Drejtoria për polici financiare (DPF) deri tek Prokuroria themelore publike Shkup ka parashtruar kallëzim penal kundër një personi fizik në cilësi të personit përgjegjës në subjektin juridik “Institucion privat shëndetësor-Spitali special për gjinekologji, obstetrikë dhe ortopedi SANTE PLUS GRUP Shkup”, si dhe kundër subjektit juridik, kumtuan nga DPF-ja.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle