0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Drejtori i ESHR-së, Maskim Acevski realizoi takim me zëvendëskryeministrin Lupço Nikollovski

Në ambientet e entit shtetëror për revizion, revizori kryesor shtetëror, Maksim Acevski dhe zëvendës revizori kryesor shtetëror, Orhan Ademi zhvilluan një takim pune me Zëvendëskryeministrin për Luftë kundër Korrupsionit dhe Krimit, Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Burimeve Njerëzore, Lupço Nikollovski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle